Om oss

Engagerade trafiklärare

Hos oss hittar du trafiklärare som är engagerade i sina elever och som vill se dig lyckas ta körkort. Vi älskar frihet och det finns få saker som ger så mycket frihet som ett körkort. För oss på ABC Trafikskola är det en sann glädje att se våra elever klara sitt förarprov. Vi vet hur mycket ett körkort kan betyda för en enskild person. Ett körkort öppnar upp en ny värld där det är enklare att få jobb, träffa släktingar och vänner samt röra sig fritt utan begränsningar i nästan hela Europa. Kontakta oss idag och börja resan mot ditt alldeles egna körkort!

20 års erfarenhet

Vi har mer än 20 års erfarenhet som körlärare på trafikskola. Att se hundratal människor lyckas med att ta sina körkort har gjort att vi samlat på oss en hel del empirisk erfarenhet av vad som fungerar. En del av den här erfarenheten har vi använt när vi tagit fram vår helt unika kursplan med tillhörande övningshäfte som man får om man gå handledarutbildningen hos oss.

körskola Stockholm

Körkort åt alla

Med vår kursplan klarar du av att ta körkort genom att övningsköra hemma privat med din handledare. Det gör att du inte behöver lägga stora summor pengar på körlektioner. Det är inte ovanligt att det kostar upp mot 30 000 kronor att ta körkort.

På våra teoretiska utbildningar får man mycket valuta för pengarna. Vi vet att körkort kan vara viktigt och öppna många dörrar, därför försöker vi hålla nere priserna så att alla ska ha möjlighet att ta körkort. vFör den som har dyslexi eller andra språksvårigheter erbjuder vi privatundervisning. Vi kan även ge teoriundervisning på engelska och arabiska.

Vill du veta mer om våra metoder? Kontakta oss via vårt formulär!

Ta körkort nu!